Homset ei tulegi – tegutse nüüd ja kohe

Paljud inimesed elavad ootuses kogu oma elu. Ka ma ise olen olnud üks superkannatlik ootaja, sellest seisundist pole kerge välja astuda – hirm lihtsalt ei luba ennast valida, enda südamesoovide järgi tegutseda – mis siis, kui kukun läbi….

Saan samas kinnitada, et olen teinud suuri edusamme, järjest enam valin teadlikult olla õnnelik, teadlikult valida ennast, teadlikult lõdvestuda, teadlikult rõõmustad ja teadlikult ego rahustada….

Ideaalsete olude ootamisest kirjutasin täpselt aasta tagasi oma FB seinal:

Millal hakkame elama oma unistuste elu? Vahest ootame homset, paremat ilma, kevadet, uut aastat, kuuloomist, vahetevahel paremat ideed, kellegi heakskiitu, inspiratsiooni, paremat tuju. Seejärel mõtleme, et elu algab kui saan uue kleidi, paremad tööriistad, ilusamad aksessuaarid, kiirema auto, mugavamad kontoritingimused või kui kohtan unistuste printsi, kui mul on rohkem sõpru või parem ülemus ja tunnustavad kolleegid või paremini käituvad lapsed või koguni ootan, et nad suureks kasvaksid.

Samuti võib oodata enesetäiustamise järele: lugeda veel üks raamat, läbida veel üks kursus, õppida veel üks keel või amet, omandada magister või doktorikraad, koguda rohkem elukogemust. Me ootame paremat hetke, kuid ei märka, et praegune hetk on õnnelik olemise jaoks täiuslik – ela kohe nüüd ja praegu, sest homme ei saabu kunagi!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s