Soovin kogemusnõutajana toetada Sind Sinu teekonnal

Armsad sõbrad,

Mul on taas põhjust teha vahekokkuvõtteid ja anda teada oma tegemistest. Nimelt on mul kohe, kohe saamas ühele poole Leoski Koolituse vahendusel kogemusnõustajate õppeprogramm, mis koos praktikaga on kokku 200 akadeemilist tundi.

Võibolla Sa pole kogemusnõustajatest midagi veel kuulnud, siis selgituseks, et kogemusnõustaja on inimene, kellel on kogemus selle sama probleemiga tegeleda, millega Sa moment hädas oled. Lisaks kogemusele ja on ta läbinud spetsiaalse riikliku õppekava – ikka selleks, et osata Sind paremini toetada ja abiks olla.

Kogemusnõustamine on aastast 2014 Eestis ametlikult tunnustatud aitamistöö meetod.
Aastast 2016 on kaasatud kogemusnõustamise teenus nii Sotsiaalkindlustusameti rehabilitatsiooniteenust kui Töötukassa teenuste hulka tasustatud poolprofessionaalse teenusena, nagu seda varem on olnud tugiisikuteenus.

Jah, Eestis see valdkond alles kogub tuure – näiteks Soomes tuntakse kogemusnõustamise teenust 40 aastat – kuid õnneks pole meie teenus enam ka lapsekingades. Järjest enam leitakse tee just kogemusnõustaja juurde.

Minu kogemusnõustamise teemad on:

! Tööstress, läbipõlemine, tööalase potentsiaali avastamine

! Düsfunktsionaalsed paarissuhted, enesekehtestamine

! Vaimne ja spirituaalne teekond, eneseareng

Kuigi minu praktikamaht (30 tundi) on sooritatud, jätkan praktikatingimustel tööd (tasuta) kuni kooli lõpetamiseni ehk 9. veebruarini. Ka peale seda jääb mingi teatav maht nõustamist abivajajatele tasuta.

Huvi korral palun kirjuta mulle! (klikka palun punasele tekstile 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s